Coaching/Support

Omdat iedereen wel een steuntje-in-de-rug kan gebruiken

 

 

PrivacyInOnderwijs.nl is zich er zeer bewust van het feit dat het implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor onderwijsinstellingen niet altijd gemakkelijk is. Daarvoor hebben we de optie om u coaching/support te bieden. Onze doel is u te ontzorgen en het verhogen van de zelfredzaamheid dus wij kunnen u verschillende mogelijkheden bieden die variëren van een-steuntje-in-de-rug tot aan de vraagbaak of zelfs tot volledige outsourcing.

Onder producten ziet u onze verschillende pakketten die wij kunnen bieden, maar indien u een op maat gemaakt pakket wilt, dan kunnen wij ook dat voor u verzorgen. In overleg met u zullen we de activiteiten bepalen. Activiteiten die bijvoorbeeld binnen coaching/support vallen zijn:

– Uitvoeren van specifieke projecten (bijvoorbeeld: opzetten awareness, of inrichten van de processen rondom datalekken)
– Begeleiden van teams in de AVG gereed worden
– Opstellen van een Plan van Aanpak
– Coördineren van de implementatie
– Jaarlijks auditen van de privacy en gegevensbescherming
– Voorzitten/begeleiden van voorlichtingsavonden voor ouders

Dergelijke maatwerkpakketten zullen veelal een combinatie zijn van een Privacy Risico Scan®, trainingen en een budget van uren tegen een vooraf vastgesteld uurtarief, zodat u weet waar u aan toe bent. Tot de mogelijkheden behoort ook dat wij de projectprijs ‘uitsmeren’ over een contractsduur van 2 of 3 jaar waarbij u in driemaandelijkse termijnen betaalt. Uiteraard geldt hiervoor wel een kleine prijsopslag.

Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft, neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Meer informatie/vragen?

Voor meer informatie of vragen, vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

(c) 2016-2020 PrivacyInOnderwijs.nl | PrivacyInOnderwijs.nl is een onderdeel van myPrivacySolutions BV